perjantai 17. toukokuuta 2013

BLOGIHAASTE // kesälöpinää

Mun ystävä Emilia, jonka blogiin pääsette tästä, haastoi mut täyttämään tälläsen kesäsen kyselyn. Näin mä vastailin:

Mitä haluaisin tehdä kesällä 2013?
"To Do"-lista kesälle 2013, eli lista, joka sisältää 15 kysymystä kesästä. Tee tämä, haasta siihen 3-5 bloggaajaa ja saat nähdä mitä muut haluavat tehdä kesällä. Hyvää kesää!!

1) Haluatko matkustaa? Minne? 
- Ooh haluan! Mä haluaisin matkustaa vaikka ja mihin, mut aika ja raha ei vaan anna periks... Enssijasesti haluisin päästä käymään Lontoossa ja Barcelonassa, mut ainakaan tänä kesänä en oo lähdössä kumpaankaan.

2) Haluatko ruskettua? Miksi/miksi et? 
-Haluan! Mun mielestä näytän ees vähän paremmalle, jos saan vähän väriä kesän aikana.

3) Kimpi jäätelö: suklaa vai vanilja? 
-Vanilja. Mä _VIHAAN_ suklaajäätelöö.

4) Festareille vai laivalle? 
- No sekin riippuu ihan festareista. Esimerkiks Summeruppiin ois kiva päästä, mut toisaalta laivallaki saattas olla ihan kivaa kunnon porukassa. :)

5) Telttailemaan vai kesäleirille? 
- Telttailemaan! Mä inhoon leirejä.

6) Mikä biisi soi eniten? 
- En osaa vastata tohon. Mä kuuntelen niin paljon kaikkee erilaista, et saa nähä ny, mut yks takuuvarma on Isac Elliot - New way home. ;)

7) Kenen kanssa haluat viettää kesän? 
- Mun parhaiden ystävien Niken, Marian ja Empun kanssa nyt ainaki.

8) Mitä ostat?
- Jätskiä ja juotavaa x)

9) Juotko alkoholia? Miksi/miksi et?
- En juo. En juo ihan vaan sen takii, et jos oon täysikänen vähä runsaan kolmen vuoden päästä ja saan sillon juoda laillisesti just niin paljon ku haluun, ni miks juoda jo nyt?

10) Haluaisitko kesäromanssin? Miksi/miksi et?
- Joo ja en. Mä haluisin rakastuu kunnolla kesällä, mut toisaalt en haluu et se romanssi kestäis vaan kesän.

11)  Bileet vai koti-ilta?
- Koti-ilta, koska sen mä voin viettää lökäreissä ilman meikkiä.

12)  Auringon nousu vai lasku? Miksi? 
- Lasku. Ja tätä en osaa perustella.

13)  Oletko Suomessa vai ulkomailla?
- No näil näkymin ihan Suomessa. 

14) Mietitkö koulunkäyntiä kesällä?
- Joo pakostakin, koska mä vaihdan syksyllä koulua. :/

15) Tuleeko tästä kesästä paras?
- Oon hirveen negatiivinen tänään, mut en usko. XD

Lopuksi: Kenet haastat (3-5)?
- Sori nyt, mut en haasta ketään. x)



Ja nyt vielä tälleen oikeesti lopuksi: Kiitti hirveesti kaikille mun lukijoille, teitä on jo 18! Jos en ihan väärin muista, niin viimeks kun kävin kattomassa, teitä tais olla 16. Mutta jokatapauksessa, kiitti hirveesti kaikille, tosi hienoo et käytte lukemassa mun löpinöitä!! :)

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuka mä oon?

Mul on pitkästä aikaa kirjotettavaa! Oon pienen ajan sisää tutustunu tosi moneen uutee ihmisee, eikä ne tiiä must melkeen mitään. Aattelin siis laittaa tänne blogiin vähän tietoo itestäni, just näille uusille tuttavuuksille ja vanhoille kavereille, koska loppujen lopuks on niin paljon asioita mitä edes kaikki mun parhaat kaverit ei tiiä musta. Aattelin siis vähän kertoo itestäni muutamii asioita. Oon listannu tähän mun hyviä ja huonoja puolia. 

Oon tosi naiivi, ihan liian hyväuskonen. Mä pyrin näkee ihmisissä pelkkää hyvää, enkä haluu uskoo kenestäkää mitää pahaa, vaikka olis jotain näyttöö et se ihminen on tehny jotai. Ja tottakai haluun antaa ihmisille toisen mahdollisuuden. Ajattelen tyylii jostai linnakundeistaki et "kyl toi pystyy parantaa tapansa, kyl se muuttuu." Suurimmaks osaks naiivius on perseestä, koska sellasii ihmisii on helppo kusettaa. Mua on kusetettu paljon ja rankasti, mut annan aina kaiken anteeks ja annan ihmisille uuden mahdollisuuden. Huoh.

Oon takertuva. Roikun mun ystävissä 24/7 enkä anna niille hengitystilaa. Jos siis inhoot takertuvia ihmisiä, niin älä tutustu muhun; oon oikee extreme-tapaus. En pysty olee ees koulussa hetkeekään yksin, vaan änkeen aina johonki porukkaan. Mul on aika usein sellanen olo et mun kaverit ei todellakaa tykkää ku tuppaudun niitten seuraa ja alan esittelee mun kerrassaa loistavaa huumorintajuu selittämäl millon mitäki paskaa, mut totuus on se, et en viihdy yksin. 

Oon aika tyhmä. Mietin aina ku oon mun kavereitten kanssa, et mitä uskallan päästää suustani, etten vaikuta ihan idiootilta. Mun parhaat ystävät on kyl varmasti huomannu, miten retardi osaan olla, mut toisaalt se on varmaan just se mikä mua ja mun kavereita yhdistää. Eiks se niin oo, et seura tekee kaltasekseen?

Oon tosi herkkä. Jos loukkaannun jostain ihan pikkujutusta, niin saatan suuttuu ihan kunnolla ja vihotella pitkään. Se on ihan kamalaa, ja opettelen täs itsehillintää. Edistyn ihan kohtuullisesti, joten nykysin mulle saa sanoo päin naamaa jo lähes mitä vaan. 

Mutta. Ettei tää nyt menis tälläseks pelkäks negatiiviseks, ni on mus hyviiki puolii. 

Oon tosi välittävä. Mun ystävät on mulle kaikki kaikessa ja niitten hyvinvointi on mulle hirmu tärkeetä. Kuuntelen niiden murheita ja yritän auttaa parhaani mukaan. 

Oon luotettava. Kuuntelen tosiaan mun ystävien murheita ja yritän auttaa niitä, eikä mul oo tapana levitellä niitten asioita. Mulle kerrotaan paljon isojaki asioita ja ne kyl pysyy salassa. 

Oon tosi puhelias ja äänekäs ku mut oppii tuntemaan. Saatan ensiks vaikuttaa ujolta, mut sitte kun mut oppii tuntemaan, oon jotain ihan muuta. En oo juurikaan hiljaa, mä joko puhun tai laulan ihan kokoajan. 

Oon ulospäin suuntautuva. En pistä pahakseni, jos joku täysin tuntematon tulee juttelemaan mulle. Mun mielestä on kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Yritän aina keksii joittenki puoltuttujen kanssa jotain puhuttavaa, et voisin tutustuu niihin kunnolla. Tätä vois kutsuu jo tungettelevaks, mut en ota puheenaiheeks mitään henkilökohtasta, ni mun mielestä mun jutut on viel hyvän maun rajoissa. 

Mul ei tuu oikeestaan mitään muut mieleen. Kiitän sydämeni pohjasta mun parhaita ystäviä siitä, et ne jaksaa katella mua vaikka oonki vähän tällänen. En tiiä mis olisin ilman niitä, ja vaikkei niist aina siltä tuntuis, nii rakastan niitä yli kaiken. Iso halaus ja suukko poskelle, ootte rakkaita! :*

Toivon, ettei kukaan mun tuttava kauhistunu ihan hirveesti siitä millanen mä oon. Tulkaa oikeesti rohkeesti juttelemaan, en mä mikään ihan hirvee pirttihirmu oo, vaikka noist mun ekoista teksteistä sellasen kuvan saaki... x)